Overblijven

Bij ons op school kunnen kinderen tussen de middag overblijven onder toezicht van een van de leerkrachten. Na het eten is er toezicht op het plein door ouders die zich hiervoor aangemeld hebben. Bij regen mogen de kinderen binnen spelen.

We maken gebruik van het TSO-systeem waar u uw kind kunt aanmelden. Zo weten wij welke en hoeveel kinderen er aanwezig zijn per dag.

U dient zich eerst eenmalig te registreren met brinnummer en ouderregistratiecode als hieronder vermeld (probeer niet in te loggen met deze registratiecodes). Ga voor de eenmalige registratie naar http://www.tso-assistent.net (niet .nl) en klik daar op EENMALIG REGISTREREN.

 

brinnummer:  23DU00  (twee, drie, Dirk, Utrecht, nul, nul) ouderregistratiecode:  6619

 

Plaats bij de registratie uw kind in de groep waarin uw kind zit. Als de registratie succesvol is, bent u gelijk ingelogd, u ontvangt géén inloggegevens per email.

Het online administratiesysteem maakt het voor u straks mogelijk om op flexibele wijze overblijf voor uw kind te reserveren en net zo makkelijk weer te annuleren. U betaalt de dagen die door u zijn gereserveerd; dagen die tijdig online zijn geannuleerd worden dus niet berekend. Bij onafgemelde afwezigheid of bij onaangemelde aanwezigheid zult u om administratieve reden automatisch bericht ontvangen per email.

Aanmelden/annuleren kan tot 10.00 uur.

Per overblijfmoment bedraagt het tarief € 1,50 . Vanaf het 3e kind wordt dit niet meer in rekening gebracht. Kinderen die buiten Genemuiden wonen, zijn vrijgesteld van kosten voor het overblijven, dit passen we aan in het systeem. Wel is het belangrijk dat u al uw kinderen aanmeldt zodat wij op school weten welke kinderen aanwezig moeten zijn. U betaalt per maand achteraf via automatische incasso en na ontvangst van een gespecificeerde declaratie. Is automatische incasso niet mogelijk, neem dan eerst contact op met de tso-coördinator (A. Koster)  voordat u zich registreert.

Heeft u uw inloggegevens vergeten, klik dan in het inlogscherm op ‘vergeten inloggegevens opvragen’. U ontvangt dan een email met uw inlognaam en een link om een nieuw wachtwoord te kiezen. Blijkt uw emailadres onbekend, neem dan contact op met de helpdesk via support@tso-assistent.nl.

Voor ouder(s)/verzorger(s) die niet beschikken over internet, zal op school een computer beschikbaar zijn, eventueel met hulp van de tso-coördinator zodat u toch zonder probleem overblijf kunt reserveren.

Als de instructies in het systeem uitleg behoeven, kijk dan onder het vraagteken dat u in ieder scherm vindt, Een geïllustreerde instructie voor reserveren/annuleren vindt u onder DOWNLOADS als u bent ingelogd. Voor vragen over de overblijf zelf, kunt u terecht bij de tso-coördinator. akoster@rbsgenemuiden.nl